sportisimo.ba

Trka Young Boysa i FK Olimpa se nastavlja

FK Olimp svoju utakmicu 12. kola nije odigrao zbog odgođene utakmice protiv La Paza, te će ta utakmica najvjerovatnije biti registrirana sa 3:0 u korist FK Olimpa.

Young Boys nije imao težak zadatak u 12. kolu te su isprašili ekipu FK Novi Grad sa 8:0. Đulović Jusuf postigao je 4 gola, a po jedan su dodali Sefić, Omanović, Bajrić i Isović.

Ljepoticu kola odigrali su Bambinosi i Fair Play. 3 boda idu ekipu Fair-Play koja je slavila rezultatom 2:3. Činilo se da će Bambinosi upisati laganu pobjedu kada su imali vodstvo od 2:0 koje su stekli golovima Bašovića i Zeca. Taj rezultat stajao je na semaforu sve do 33. minute kada Tatarović Ajdin postiže svoj prvi, a dvije minute kasnije i svoj drugi pogotak. Kada su svi mislili da će doći do podjele bodova sjajni Čolović Davud postiže gol za 2:3. Veliki povratak i velika pobjeda ekipe Fair-Playa.

Miske Akademija bila je bolja sa 1:4 od ekipe FK Romanija. Golove su postigli Suljević, Bijelonja i Suljić (x2) a za FK Romaniju pogodio je Kusmuk Petar.

OFK Mladost Ilidža pobjedila je S.K. Tempo sa 3:0. Sjajnu sezonu igra Gazibara Kerim koji je opet postigao 2 pogotka a jedan je dodao Fakić Jusuf.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.