sportisimo.ba

Kontakt

Kontakt Sporitisimo moguć već danas!

Vješti ste u pisanju ili se bavite fotografisanjem u slobodno vrijeme? Došli ste na pravo mjesto. Kontakt Sportisimo želi da se svi njihovi članovi osjećaju uključeno te shodno tome nudimo opciju da učestvujete sa nama u žurnalizmu! Način učešća je pojednostavljen za sve i moguć je svim generacijama, mi u Sportisimo želimo da podržimo svaki potencijal mladih kadeta, neovisno da li je u sportu!

Kontakt Sportisimo - kako to tačno uraditi?

Svim mladim kadetima nudimo opciju da pošalju svoj autentični članak direktno u redakciju Sportisima, te isti članak objavljujemo na našu stranicu i dajemo kredencijale mladim žurnalistima koji se prijave. Sve što je potrebno jeste da odete na rubriku “Pošaljite vijest”, ispunite polja i u par klikova vijest će osvanuti na portalu! Radujemo se da vidimo i podržimo sve vještine mladih kadeta!

Niste vješti u pisanju, ali volite fotografisanje? Roditelj ste mladog kadeta koji pohađa utakmice? Sportisimo također nudi opciju da se pošalje fotografija putem Vibera mladih kadeta, jer materijala nikad nije dosta. Sve fotografije koje dobijemo iznimno cijenom, dajemo kredencijale i koristimo za sve buduće članke. Fotografije se ne objavljuju bez same saglasnosti kadeta/roditelja, jer nam je jako bitna privatnost naših članova. Sve što trebate uraditi jeste kliknuti na dugme “Pošaljite fotografiju na Viber” i u par klikova Vaša fotografija će se vidjeti na portalu!

Ukoliko ste zainteresovani za kontakt sa Sportisimom povodom potencijalnog partnerstva, kontaktirajte nas putem maila na sportisimo@gmail.com!

Također na navedeni mail primamo i sve potencijalne žalbe, primjedbe i sugestije. Jako nam je bitno da se naši članovi osjećaju sigurno, sretno i zaštićeno! Shodno tome rado primamo sve upite i u što bržem roku odgovaramo na iste. Sportisimo članovi su nam na prvom mjestu!

Izaberi kategoriju