sportisimo.ba

Spektakl u Maglaju

Fenomenalnu utakmicu sa čak 13 postignutih pogodaka su u Maglaju odigrale ekipe domaćeg Natrona i Sportinga, a slavili su gosti rezultatom 5:8 i na taj način ostavili domaćine na jednom osvojenom bodu u dosadašnjem dijelu prvenstva. Za domaćine su zabijali Hasanbašić Emir sa tri te Hasičević Nadir sa dva postignuta gola. Dva igrača gostujućeg sportinga su postigla hat trick a to su Kačević Amer i Helvida Amar, mrežu domaćina su još tresli Sendić Ervin i Džanić Haris.

Odlična utakmica je odigrana i u Novom Šeheru u kojemu je istoimena ekipa domaćina uvjerljivo sa 2:6 poražena od vodećeg Don Boska. Dvostruki strijelac za domaćine je bio Muminović Atif, za goste su pogađali trostruki strijelac Sinanović Tomislav te Miškić Ante, Bartulović Angeli i Jukić Marko.

Bez ikakvih problema ekipa drugoplasiranog Rudara je sa 6:0 savladala Čelični Grad i nastavila borbu za titulu ostavivši poraženu ekipu na jednom osvojenom prvenstvenom bodu. Golove su zabijali Buljetović Mahir i Džafić Adi po dva puta te Sarač Adnan i Tabaković Rifet.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.