sportisimo.ba

Spartanci zabili 11 komada

Sjajnu utakmicu sa čak 11 postignutih golova odigrala je Sparta koja je golovima Hajrić Saida (x3), Šehić Amara, Mrkulić Sefera (x2), Bibić Tarika (x2), Hamzić Bakira i Pribišić Sanina rezultatom 11:1 savladala J Academy.

Odličnu utakmicu je odigrala Miske Akademija remiziravši rezultatom 1:1 sa favoriziranim prvoplasiranim Unisom.   Gol za Miske je zabio Janjoš Tarik, za Unis je zabio Ćanćar Faris.

Visoku pobjedu rezultatom 8:0 upisao je igman nad Omladincem. Odličnu utakmicu je odigrao trostruki strijelac Džano Tarik, mrežu omladinca su još pogađali Mašović Aid, Cernica Nidal (x2), Hodžić Hamza i Tutundžić Harun.

Dva gola Aletić Haruna i jedan Kamerić Ajdina bila su dovoljna za sigurnu 3:0 pobjedu Šampiona nad Novim Gradom. Strijelci su bili raspoloženi i na utakmici Fair Play-Bambinosi a rezultatom 6:1 slavili su Bambinosi golovimaSalihović Abdurahmana, Brkanić Afana, Šišić Vedada (x3) i Đurđević Filipa.

Mladost Ilidža je golom Vuk Mirze sa minimalnih 1:0 savladala Academicu.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.