sportisimo.ba

Sloboda M.Grad sigurno grabi ka tituli

Čini se da ništa ne može poremetiti šampionske planove ekipe iz Mrkonjič Grada, u ovom kolu je teško stradala ekipa pretposljednje Džaje izgubivši sa visokih 0:7. Pobjedu domaćinima su donijeli Radulović Jovan hat trickom, dva gola je postigao Ćuso pavle, a mrežu nemoćnih gostiju su još tresli Soldat Andrej i Soldat Pavle.

Svojevrsno iznenađenje je priredila ekipa Mladosti visokom pobjedom od 4:0 nad ekipom Mladost Farma prom. Tri boda ekipi mladosti su odigurali strijelci Stojanović Jovan i Čolić Mihajlo postigavši po dva gola.

Na osvajanje prvog boda će još uvijek pričekati ekipa Gorice kojoj je u ovom kolu pet golova utrpala ekipa BSK, tri gola su djelo Kragulj Andreja a u strijelce su se još upisali Ponjević Pavle i Rađenović David.

Najtvrđa utakmica kola je odigrana u Čelincu gdje su domaćini sa minimalnih 1:0 golom Dević Nikole porazili ekipu Omladinca i na taj način učvrstili svoje mjesto u sredini tabele.

Dva pogotka Keleman Miloša te jedan Đukarić Stefana bila su dovoljna za rutinsku pobjedu od 3:0 ekipi Progresa nad ekipom Vrbasa.

Lakše i uvjerljivije od očekivanog je rezultatom 2:7 pala ekipa Lauša protiv razigrane ekipe Naprijed u čijim redovima se istakao odlični Cvijanović Jovana sa čak pet postignutih golova.

Ekipa Željezničar Sport Team je sigurnom igrom rezultatom 4:1 pobijedila Spartak uz Hat Trick Miljenović Marka.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.