sportisimo.ba

Ozren slavio sa 10:0

Odigrane su 3 utakmice 12. kola lige Pionira (Grupa D). Utakmica između FK Romanije i NK Sašk Napretka biti će odigrana u naknadnom terminu.

NK Ozren iz Semizovca bio je nemilosrdan prema Dobrinji koju je porazio sa čak 10:0. Najraspoloženiji kod domaćina bio je Muminović Ernad koji je postigao 5 pogodaka, Ahmetović Edin dodao je hat-trick a po jedan gol zabili su Durak Zuhdo i Toska Selam.

Šampion je bio bolji od J Academy rezultatom 3:1. Strijelci su bili Karimani Daris, Kamerić Ajdin i Bičo Almin dok je utješni gol za J Academy postigao Sulejmanović Eldar.

Lider prvenstva FK Igman nastavlja sa pobjedama i uvelike gazi ka naslovu prvaka. Ovaj put iako su bili u rezultatskom zaostatku od samog starta utakmice kada Gutić Eman dovodi FK Novi Grad u vodstvo, vrlo brzo pokazuju svoju snagu i odvode utakmice u svoju korist i to pogotcima Subašić Aldina, Punjo Admira, Durgut Davuda i Karaman Emana.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.