sportisimo.ba

Omladinac i Borac podijelili bodove

Parizan je stigao do pobjede na gostujućem terenu protiv močadi Plamena. Rezultat je na kraju glasio 2:6, bilo je mnogo strijelaca, a oni su sljedeći: Stefan Begić, Bogdan Marin, Milan Slijepac (2x), Danijel Gak i Ognjen Maleš (AG) za Partizan, odnosno Stefan Trninić i Ognjen Đenadija za Plamen.

Omladinac i Borac iz Kozararske Dubice odigrali su nešto ”tvrđu” utakmicu. Mreže se nisu tresle, na kraju je ostao onaj početni rezultat od 0:0.

Sloga i Knežopoljac odigrali su najneizvjesniji susret ovoga kola. Aleksandar Šurlan doveo je ekipu Sloge u vodstvo na samom otvaranju susreta. Knežopoljac je uspio preokrenuti u periodu od šest minuta. Najprije je pogodio Nemanja Cvijić, a nakon njega i Stefan Bundalo. Sloga se nije predavala, ubacila je u veću brzinu i sada ona preokreće rezultat u svoju korist. Aleksa Tambić, Nikola Šobot i Aleksandar Šurlan svojim drugim golom donijeli su preokret svojoj momčadi i postavili konačan rezultat od 4:2.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.