sportisimo.ba

Odluka o prvaku u posljednjem kolu

Young Boys – S.K.Tempo i Fair – Play – FK Olimp

Odigrane su 4 utakmice 17. kola lige Pjetlića 2011 ( Grupa D). Utakmica između La Paz i Fair – Play biti će registrirana za Fair-Play rezultatom 0:3.

Odluka o prvaku dogodit će se u idućem kolu! Iznenađujući posrtaj FK Olimpa sjajno je iskoristio Young Boys i kolo prije kraja pobjegao na +2.

FK Olimp na papiru je bio favorit ali je u zadnjim minutama stigao tek do jednog boda. Sjajnu partiju odigralo je FK Novi Grad koji je 5 minuta do kraja utakmice imao vodstvo od 1:3. Za FK Novi Grad pogađali su Čaušević Ramo (x2) i Kustura Vedad dok su za FK Olimp pogađali Tanasković Dušan, Savić Nikola i Delipara Mihajlo, koji je postavio konačnih 3:3.

Young Boysi nisu imali previše problema protiv FK Romanija. Ponovo je sjajan bio Đulović Jusuf koji je nakon prošlotjednih 6 komada ovoga puta zabo 5, hat-trick postigao je Berbić Alen a po jedan pogodak postigli su Bajrić Vedad i Isović Muhamed. To je bilo konačnih 0:10.

OFK Mladost Ilidža savladala je Bambinose sa 8:2. Za Bambinose dvostruki strijelac bio je Ramić Emin. Za OFK Mladost čak 5 pogodaka postigao je fenomenalni Fakić Jusuf dok su Velić Alim, Gazibara Kerim i Hidović Danis postigli po jedan gol.

S.K. Tempo je nakon preokreta došao do 3 boda protiv Miske Akademije. Bijelonja Daris doveo je Misketovce u vodstvo da bi Jevtović Mihajlo poravnao rezultat a nespretnim autugolom Ćudića, Tempo dolazi do 3 boda.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.