sportisimo.ba

Odlični Hadžimešić hat trickom Bambinose zadržao na vrhu

Odličnu utakmicu koja je rezultirala visokom 1:8 gostujućom pobjedom odigrala je ekipa vodećih Bambinosa a žrtva u ovom kolu je bila ekipa Kickersa. Do uvjerljive pobjede Bambinose je vodio Hadžimešić Tarik sa tri postignuta gola, dvostruki strijela je bio Temin Rijad, mrežu Kickersa su još pogađali Biogradlić Afan, Letić Nasr  i Dedić Harun, Gol za Kickerse podrigao je Ligata Tarik.

Vodeće Bambinose u stopu prati Unis sa istim brojem bodova uz utakmicu više. Unis je sa uvjerljivih 1:4 savladao Biser golovima Smajić Emana, Brkić Elmira a dva pogotka postigao je Omerović Arman.  Za Biser je pogodio Smječanin Ilhan.

Derbi sredine tabele između Tempa Ilijaš i Soccera je završen podjelom bodova rezultatom 2:2. Golove za Tempo su postigli Hadžurda Harun i Ahmedspahić Daris dok su bod Socceru golovima osigurali Uglješa Harun i Kreštalica Faris.

Malo iznenađenje je priredila ekipa Sparte gostujučom pobjedom od 4:2 nad trećeplasiranim Young Boysima. Po dva komada za spartu su postigli Alić Ahmed i Hajrić Said, dvostruki strijelac za boyse je bio Mašić Ahmed.

Derbi začelja je pripao Miske Akademiji koja je golovima Rašić Adia i Sadiković Danina sa 2:1 pobijedila SFK 2000 Sarajevo za koje je pogodak postigao Godinjak Iman.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.