sportisimo.ba

O nama

Dobro došli u Sportisimo!

Svi smo mi nekada bili dječaci koji su trčali za loptom po cijeli dan zajedno sa svojim vršnjacima. Ta bezbrižnost i potpuna posvećenost trenutku je ono što čini djetinstvo najljepšim periodom našeg života. Danas, kada smo odrasli, imamo priliku svjedočiti novim generacijama koji sa tom istom strašću pristupaju najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Međutim, mi smo primijetili da nove medijske tehnologije i razne platforme na kojima danas pratimo dešavanja i putem kojih dobijamo informacije, baš i ne pridaju veliki značaj mladim nogometašima. Barem ne onaj koji zaslužuju.

Međutim, mi mislimo da je pomno praćenje omladinskog sporta uslov za iskonsko i stvarno poznavanje ove plemenite igre, te zbog toga smo i pokrenuli ovu platformu: kako bi pomogli zaljubljenicima u ovaj sport da zaista otkriju svu njegovu magiju.

Većina bosanskohercegovačkih portala svoj fokus stavlja na seniorske takmičarske kategorije, a mi mislimo da se tajna uspjeha našeg nogometa krije upravo u omladinskim selekcijama i zbog toga je od velikog značaja da postoji platforma kao što je Sportisimo.ba.

Sportisimo.ba je platforma koja će promovirati i pratiti mlade nogometaše, njihov razvoj i uslove u kojima se takmiče. Također ćemo objavljivati i informacije o razvoju nogometaša koje su zanimljive prevashodno roditeljima. Na taj način ćemo pokušati doprinijeti informiranosti o mlađim nogometnim kategorijama, te također skrenuti pažnju na veliku, ogromnu važnost koju ovaj segment nogometa ima za sam nogomet, ali i za mentalno i fizičko zdravlje mladih ljudi širom naše zemlje.

Sportisimo - učestvujte i Vi!

Dodatno nam je prioritetno da se mladi kadeti osjećaju uključeno u sam proces Sportisima, te shodno tome smo osigurali i opciju za njihovo učešće u portalu! Ukoliko postoje kadeti zainteresovani za pisanje članaka, sada možete to uraditi putem rubrike “Pošaljite vijest

Izaberi kategoriju