sportisimo.ba

Na vrhu tijesno, tri ekipe u borbi za naslov

Utakmica između Zenita i Mladosti se igrala prva ovo kolo. Zenit je dominirao cijelu utakmicu i pokazao svima da se planira ozbiljno boriti za ovogodišnju titulu. Preko Šešlije i Radovanovića su vodili skoro do kraja utakmice, kada rezultat smanjuje Đukanović. Završeno je 2:1.

Na stadionu ”Bunkovača” je gostovao još jedan kandidat za prvaka, Partizan. Domaći Zadrugar se nalazi na začelju tabele i Partizan je ovdje došao kao favorit, što je na kraju i opravdao. Sudac je odsvirao kraj pri rezultatu 6:1 za goste a zabijali su: Stankić, Simić, Todorović, a Miroslav Ilić je upisao hat-trick. Zadrugarov gol je postigao Ljubiša Mitrović.

Na ”Adici je Sloga iznenadila Priboj. Domaći su se pripremili za tvrdu utakmicu ali Sloga je odlično kombinirala i u napadu i u obrani. Na kraju je bilo 0:4, a u strijelce su se upisali redom: Veselinović, Simić, Stajić i Mićić.

Vodeći trojac čine: Omladinac, 27 bodova u 10 utakmica, Partizan, 27 bodova u 11 utakmica i Zenit, 24 boda u 10 utakmica.

OFK Zenit Bijeljina
Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.