sportisimo.ba

Mladostaši nastavljaju gaziti sve pred sobom

Nakon kompletiranog 4. kola na vrhu tabele su se sa maksimalnih 12 bodova izdvojili Mladost i Young Boysi. Mladostaši su bili nemilosrdni prema Romaniji koju su razmontirali rezultatom 14:1. Za Mladostaše su redom zabijali sjajni Opačina Kerim (x5), Salčinović Eldar (x3), Ćatović Muhamed, Odobašić Aldin (x2), Avdukić Tarik, Frljak Hamza i Salčinović Emin. Kakvu takvu utjehu Romaniji je donio gol Jugović Vasilija.

Kick Off je golovima Alihodžić Imrana, Ligeta Lukmana (x2), Islamagić Ilijasa (x2), Halilović Ajdina i Buljubašić Vedada sa 7:0 deklasirao La Paz i stigao do druge ovosezonske pobjede.

Igman je kvalitetnom partijom dobrano namučio dosada maksimalne Young Boyse koji su ipak uspjeli slaviti sa minimalnih 1:0 golom Sefić Alia.

Sjajni Nikšić Amar je ugradio četiri gola u pobjede Sparte nad Mladosti I. Ilidža rezultatom 5:1. Za Spartance je još pogodio Alić Ahmed dok je strijelac utješnog gola za Mladost bio Mujezinović Ajdin.

Golovima dvostrukog strijelca Sulejmanović Safeta Unis je sa 2:1 dobio Atletiko za koji je zabio Hodžić Tarik.

Kolo su zaključili Soccer i Vogošća a sa 3:1 slavio je Soccer golovima Šehović Irfana i Hadžidedić Ahmed Džana, gol za Vogošću postigao je Bunjo Bakir.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.