sportisimo.ba

Miske na krilima Čauša do uvjerljive pobjede i potvrde titule

Utakmicama 18.kola završeno je prvenstvo.

Osvajanje titule visokom 5:0 pobjedom nad Mladost Ilidža potvrdila je sjajna ekipa Miske Akademije. Odličnu utakmicu sa tri postignuta gola odigrao je Čauš Abdulkerim, mrežu Mladostaša su pogađali i Krajina Ivo te Moćević Anur. Mladost prvenstvo završava na osmom mjestu.

Visokom 7:1 pobjedom nad Dobrinjom Derby je osigurao osvajanje sjajnog drugog mjesta. Golove za Derby su postigli fantastični Bajić Adian (x4), Harek Imran i Dudo Ajdin (x2). Posljednji prvenstveni pogodak za Dobrinjce je zabio Kovačević Mustafa.

Uvjerljivom 6:0 pobjedom nad Zlatnim Kopačkama Tempo je potvrdio osvajanje 4.mjesta. Golove za Tempo su zabili Kovač Stefan, Janjić Pavle, Kokot Đorđe (x2), Trapara Savo i Zubić Dušan.

Golovima Jovičić Viktora (x2), Pandurević Kristijana i Lalović Veljka Tango je sa 5:1 savladao Romaniju za koju je zabio Lučić Luka. Tango prvenstvo završava na odličnom trećem a Romanija  na sedmom mjestu.

Utakmica Bambinosi-FK Ilidža 2019 je registrirana rezultatom 3:0.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.