sportisimo.ba

Međugorje u prošlom kolu osiguralo naslov prvaka

Pregled 34. kola Omladinska liga BiH grupa Jug – Kadeti

Ekipa Međugorja je u ovom kolu bila slobodna, ali su oni već osigurali naslov prvaka za sezonu 23/24.

HNK NEUM – FK LEOTAR 2:3

Uzbudljivu utakmicu odigrali su Neum i Leotar, a na kraju su slavili gosti. Strijelci za Leotar bili su Vujović Ognjen, Polić Aleksandar i Begenišić Petar, a za Neum su pogodili Glavinić Kristijan i Butigan Mihael. Neum sezonu završava na 11. mjestu, dok je Leotar peti.

NK ŠIROKI BRIJEG – NK TROGLAV 1918 1:0

U direktnom okršaju za drugo mjesto Široki je savladao Troglav i preskočio ga na tabeli. Široki Brijeg je drugi, a Troglav treći. Gol za pobjedu Širokog postigao je Markić Patrik.

HNK ČAPLJINA – HNK BROTNJO 0:3

Brotnjo je golovima koje su postigli Čorić Franjo (x2) i Vasilj Gabrijel savladao ekipu Čapljine. Brotnjo sezonu završava na desetom mjestu, dok je Čapljina na 13. mjestu.

FK VELEŽ – HNK GRUDE 2:14

Ekipa Gruda je gostovala kod Veleža u Nevesinju i do vrha napunila mrežu domaćina. Najraspoloženiji strijelac u ekipi Gruda bio je Čuljak Petar sa pet golova, a u listu strijelaca su se još upisali Markota Jakov, Alpeza Stipe, Palac Mihael, Miloš Lovre, Milas Mateo, Alpeza Marko, Mitrović Nikola (autogol), Katura Ivan i Leko Jakov, a za Velež je dva gola dao Kilibarda Luka. Grude završavaju sezonu na četvrtom mjestu, a Velež je deveti.

HNK TOMISLAV – NK LJUBUŠKI 7:0

Tomislav je na domaćem terenu slavio ubjedljivu pobjedu protiv Ljubuškog. Strijelci za Tomislav bili su Pranjić Stipan, Karalić Ajman (x2), Lučić Stipe (x2), Marić Josip i Stanić Mihael. Tomislav završava sezonu na šestom mjestu, dok je Ljubuški na posljednjem 14-om mjestu.

HNK STOLAC – HNK BRANITELJ 3:1

Stolac je savladao ekipu Branitelja i sezonu završava na osmoj poziciji, dok je Branitelj 12-ti. Strijelci za Stolac bili su Jurković Mirko, Marčić Luka i Perić Vedran, a za Branitelj je pogodio Prkačin Denis.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.