sportisimo.ba

Lauš nakon preokreta do sva tri boda

Treće kolo su otvorili Mladost i Čelinac. Gosti su slavili pobjedu, a bio je to susret s mnogo uzbuđenja. Čelinac dolazi do prednosti na samom otvaranju meča golom Kristijana Maglova. Samo tri minute nakon Ognjen Đukić donosi izjednačenje svojoj ekipi. Gosti ponovno dolaze do vodstva preko Luke Pejakovića, ali domaći nogometaši brzo odgovaraju, strijelac je ponovno Ognjen Đukić koji dolazi do svog drugog pogotka. Konačnih 2:3 postavio je Aljoša Jagodić.

Drugi susret ovog kola odigrali su Džaja i Progres. Posebno raspoložen bio je Leonardo Kahriman koji svojim hat-trickom Progresu nije dao nikakve šanse. Osim njega pogodio je i Lazar Jokanović za konačnih 4:0.

Lauš je nakon preokreta stigao do pobjede. Za ekipu Spartak 2013 prvo pogađa Sergej Soprenić. Da Lauš dođe do preokreta i odnese sva tri boda najviše je bio zaslužan Branko Ožegović koji sa dva pogotka preokreće rezultat u korist svoje ekipe. Kraj 2:1.

Matej Gajić sa dva pogotka riješava pitanje pobjednika u duelu između Naprijed i FK Željezničar Sport-Team-a. Završilo je rezultatom 2:0

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.