sportisimo.ba

Ključ prvi na tabeli

U okviru 4. kola Pionirske lige odigrane su 4 utakmice. Ključ ponovo pokazuje da su glavni favoriti za osvajanje lige. Ovaj put su bili domaćini ekipi NK Radnički-Zdena. 3 minute je bilo potrebno domaćinu da dodje u vodstvo preko Sadiković Harisa,a zatim potop gostiju. Strijelci su bili redom : Sadiković Haris, Hukanović Amer 3x, Pračalić Dženan, Draganović Elmin i Omanović Faris 2x. Konačan rezultat 8:0.

Golovi su pljuštali na svim utakmicama. OFK Bihać se sastao sa ekipom NK Radnički Ripač. Gosti su od početka meča nametnuli svoju igru, a to im se na kraju i isplatilo. 8:0 su slavili domaći, a donosimo Vam i strijelce : Đulkić Aladin 3x, Alibabić Armel, Bećirspahić Sandi, Libić Semir 2x, Pehlić Amar.

Omladinac 75 nije iskoristio prednost domaćeg terena. Dočekali su ekipu Mladosti 1938. Raspoloženi Ćulum Đorđe postiže hat-trick, a na listi strijelaca mu se pridruzuju i Malić Slaven, Hrkić Haris. Gosti su slavili 0:5.

Omladinac također bez šanse na domaćem terenu . Kolibri su pokazali volju i želju za pobjednom. Već u prvom poluvremenu gosti su pokazali u kojem smjeru ide utakmica. Strijelci za Kolibrije su bili : Hadžihajdaervić Uma 2x, Yavuz Bilgigan, Duraković Dino i Memagić Benjamin 2x.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.