sportisimo.ba

FK Sarajevo i FK Željezničar i dalje u lovu na titulu

Odigrane su 4 utakmice 15. kola lige Pjetlića 2012. (Grupa A). Utakmica između FK Igman i Bambinosa nije odigrana u određenom terminu.

Lider prvenstva FK Sarajevo savladalo je ekipu FK Unis, rezultatom 7:2. Sjajan je bio Softić Mak koji je zabio 4 pogotka, 2 je dodao Ferhatović Rejjan a jedan gol upisao je Bjelica Said. Za FK Unis strijelac oba pogotka bio je Viteškić Tarik.

FK Željezničar rutniski je savladao ŠF Derby. Konačan rezultat glasio je 4:0 a pogađali su Forcan Đorđe (x2), Suljević Džan i Ramić Imran.

KMF Tango deklasirao je ekipu FK Radnik rezultatom 8:1. U strijelce su se upisali Papaz Andrej (x2), Kapetina Andrej (x2), Pejić Bojan, Pejušić Matija, Kenjić Andrej i Milidrag Nikola. Za goste iz Hadžića pogodio je Žunić Nidal.

ŠF Sparta bila je bolja od S.K. Tempo sa 5:1. Po 2 puta su pogodili Nikšić Amar i Alić Ahmed dok se Arifović Issa u strijelce upisao jednom. Za Tempo pogodio je Lučić Đorđe.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.