sportisimo.ba

FK Baton šampion!

Polovina Faris pogotkom donio titulu

Nakon duge i napete sezone, dobili smo šampiona Pionira. To je ekipa FK Batona koja je bila konstantna cijelu sezonu i koja je zasluženo osvojila titulu. Sjajna je bila i poražena ekipa iz ovog dvoboja, ekipa FK Slavija, ali ipak titula ide FK Batonu.

U utakmici odigranoj po vrućem i sparnom vremenu, u Trening Centru Slavija, pred više od 100 gledatelja koji su mogli uživati u pravoj borbi i nadmudrivanju, junak je bio Polovina Faris koji pogađa mrežu Slavije u 64. minuti i donosi ogromnu radost svojim suigračima koji su uspjeli sačuvati svoju mrežu i tako odnijeti veliku pobjedu.

Glavni sudac utakmice bio je Hasančić Mirza. Trener domaćina Miovičić Milan na teren je izveo sljedećih 11: Na vratima Kužel, Papaz, Lale, Kuljanin, Timotija, Grgić, Erbez, Andrić, Purković,Koprivica, Tošović dok su priliku s klupe dobili Radulović i Tomić. Za prvih 11 FK Batona, treneri Haskić Haris i Krka Muris odabrali su postavu sa Delićem na vratima, zatim Coković, Oprašić, Mahmutović, Bublin, Bešović, Čardaklija, Polovina, Hadžiabdić, Kapo i Kulovac. Priliku s klupe dobili su Rizvić i Ahatović.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.