sportisimo.ba

Filmski povratak FK Radnika iz Hadžića

12. kolo slobodan je bio FK Baton

Na terenima KS vidjeli smo mnogo dobrog fudbala ovaj vikend. Slobodna je bila ekipa odličnog FK Batona.

Odlični FK Radnik odigrao je sjajnu utakmicu i ostavio FK Željezničar bez punog plijena. Željo je imao veliku prednost od 3:0 koji su stekli golovima Omerbašića (x2) i Višnjića ali FK Radnik se nije predavao i u drugom poluvremenu vraćaju stvari na početak. Za FK Radnik zabijali su Glibo, Habibović i Đuderija.

FK Sarajevo bilo je uvjerljivo protiv FK Novi Grad iako stvari na početku utakmice i nisu bile lagane. Poveo je “Bordo” tim golom Rahmana ali FK Novi Grad ubrzo izjednačuje preko Lelo Armana i stvara još nekoliko šansi. No tada na najprije Hrnjić povisuje rezultat na 2:1 da bi nakon toga gledali show koji nam je priredio sjajni Dazdarević Edib koji je zabio 4 gola od koja su 2 bila TV špice. Još 2 gola dodao je Gavrilović a jedan Grujić Dejan. Konačan rezultat glasio je 9:1.

KMN Vogošća poražena je od NK Ilijaš sa 0:2. Za Ilijaš pogađali su Tanković i Smajlović.

FK Igman minimalno je poražen od ekipe FK Slavija koja igra sjajnu sezonu. Za goste iz Istočnog Sarajeva pogodio je Tošović Danilo i na taj način donio svojoj ekipi sva 3 boda.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.