sportisimo.ba

Devetka i Kick Off stopostotni

Nakon drugog odigranog kola sa stopostotnim učinkom na vrhu su se izdvojili Devetka i Kick Off.

Devetka jepreokretom sa 3:1 slavila protiv Glasinca. Vodeći gol za Glasinac u 9.minuti potigao je Todorović Vukašin, međutim Devetka se brzo konsolidirala te je golovima Cigić Farisa (x2) i Sinanagić Danina relativno mirno privela utakmicu kraju.

Kick Off je do druge pobjede stigao u dramatičnoj utakmici savladavši Soccer sa 3:2 golovima Žunić Ajasa (x2) i Mujan Nihad-Nina. Za Soccer su pogađali Skopljak Ismail i Kapidžić Adrian.

Fantastičnu utakmicu u kojoj je remi vjerojatno bio i najrealniji ishod odigrali su City Academy i Betaclub, utakmica je završena rezultatom 4:4. Po dva komada za Betu su postigli Bunić Vedad i Andrijević Silvijo, strijelci za City su bili Pezo Arijan, Zalihić Madžid (x2) i Kazazić Hamza.

Zlatne Kopačke su golovima Ličina Edina i Uzunović Danina sa 2:1 savladale Mladost za koju je zabio Drkić Hamza.

U najefikasnijoj utakmici kola sa čak devet postignutih golova Sokolac je sa 6:3 savladao Unis. Za Sokolac su po dva gola zabili Delić Stefan,  Bjelica Vasilije i Janković Matej, strijelci za Unis su bili Gogić Ajaz, Kršo Džan i Ahmedspahić Davud.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.