sportisimo.ba

Betaclub Tango i Vražići priredili golijadu

Drugo kolo kadetske Omladinske lige Tuzlanskog kantona priredilo je veliku golijadu na svim terenima.

U prvom susretu ovog kola snage su odmjerili NK Orahovica 74 i FK Proleter. Gosti su slavili rezultatom 1:3. Semir Begović je bio raspoložen za igru pa je zato čak tri puta pogađao mrežu golmana Orahovice, svojim hat-trickom donio je bodove svojoj momčadi. Jedini svoj pogodak domaćini su postigli pred sami kraj susreta kad je Aldin Švraka zatresao vlastitu mrežu.

NK Vražići 92 i SKBetaclub Tango su priredili najzanimljivij susret ovoga kola. Gosti su slavili s ukupnim rezultatom 5:7. Da rezultat bude tako visok najviše se pobrinuo Mujkić Edin koji je mrežu domaće momčadi tresao čak četiri puta. Ostali strijelci za Tango su bili Bjelić Alen, Osmanović Benjamin i Gosić Ajdin. Za Vražiće dva puta je pogađao Hamidović Hazim, a po jednom u listu strijelaca su se upisali Arnautović Almedin, Slomić Adil i Trutović Eldar.

Na susretu između NK Rainci i OFK Eurogol gledatelji na stadionu ”Senad Mešić-Čiča” su mogli vidjeti šest pogodaka, gosti su slavili uvjerljivu pobjedu, na kraju susreta rezultat na semaforu je pokazivao 0:6. Strijelci za goste su sljedeći: Hodžić Ernad, Čorhodžić Elmin, Hodžić Ajdin (2x), Srabović Vedad, Pepić Adi.

Škola fudbala Živinice uspješna na svom terenu, savladali su ekipu NK Mladost (V.B.). Konačan rezultat 6:0, strijelci sljedeći: Podgorčević Mahir (2x), Forčaković Dino, Selimović Safet, Delić Mehmed, Alić Eldin.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.