sportisimo.ba

Bambinosi i Young Boys maksimalni

Tango je ovo kolo sačuvao svoju mrežu a zabili su sedam komada. Posebno su raspoloženi bili Petar Janković i Lazar Pandurević koji su zabili po tri gola. Nesretni Krajina je zabio autogol.

Na utakmici Mladih Nada i Dobrinje smo vidjeli pet golova. Slavile su Nade 3:2. U završnici je pobjedu donio Denial Šebo. Prije njega dva puta je zabijao Adian Begić. Za Dobrinju su zabili Homarac i Bilić.

Ilijaš i Young Boys su odigrali 1:6. Za Ilijaš je zabio Salihović, a za Young Boys redom: Tinjak, Hrustemović (2x), Kurešepi, Mušić (AG) i Sulejmanović.

Bambinosi nisu dali Vogošći ni najmanju šansu. Pobijedili su ih 7:0, a u strijelce se upisalo šest različitih igrača. Mrežu je načeo Amar Halilagić zabivši dva gola, a poslije su zabijali: Pozderović, Čengić, Bučan, Mehmedbašić i Salihović.

F.A Academica se novom pobjedom popela na peto mjesto. Pobijedili su Željezničara 4:1. Dva puta je mrežu tresao Čustović, a po gol su zabili Vrabac i Ibrišimović. Za Želju je jedini gol postigao Korora.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.