sportisimo.ba

Bambinosi i Boysi i dalje maksimalni

Maksimalnih devet bodova iz po tri odigrane utakmice su osvojili Bambinosi i Young Boysi.

U teškoj i izjednačenoj utakmici Yaung Boysi su uspjeli iščupati tri boda protiv Mladih Nada minimalnom 1:0 pobjedom. Gol vrijedan tri boda za Boyse je zabio Kurešepi Din.

Bambinosi su također teškom mukom došli do novih bodova savladavši golovima Halilagić Amara sa 2:1 Želju za koji je utješni pogodak zabio Korora Anur.

Na krilima sjajnog Janković Petra Tango je sa 8:0 savladao Dobrinju. Janković je zabio čak pet komada a mrežu Dobrinjaca su još  tresli Pandurević Lazar (x2) i Pećanac Pavle.

Do druge prvenstvene pobjede Ilijaš je stigao sigurnom igrom i uvjerljivom pobjedom od 4:1 nad Vogpšćom za kolu je utješni pogodak postigao Mehanović Adin. Strijelci za slavlje Ilijaša su bili Mimić Arman (x2), Salihović Harun i Nevaljalović Rejjan.

Kolo je zaključila Academica uvjerljivom 4:0 pobjedom nad Miske Akademijom. Sjajnu partiju za Academicu odigrao je trostruki strijelac Džanković Ahmed, u strijelce se upisao i Ibrišimović Dante.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.