sportisimo.ba

22 pogotka na 5 utakmica

Odigrano je efikasno 16. kolo lige Pjetlića 2012. (Grupa C). Čak 22 gola na 5 susreta govori nam da su strijelci bili vrlo raspoloženi ovaj vikend.

Zlatne kopačke pretrpile su poraz protiv ŠF Kickers rezultatom 1:5. Za Zlatne kopačke pogodio je Kajević Eman a za ŠF Kickers pogađali su Memić Adnan (x2), Rahmanović Hamza, Hrvat Alli te Cocalić Tarik.

OFK Biser 96 bio je bolji od Udruženja Kick off sa 3:2. Za Bisere pogađali su Hodžić Mirza, Kaltak Denin i Alić Muhammed dok su za Kick Off pogađali Sokić Arslan i Džigal Omer.

ŠF Sparta i F.A Academica odigrali su miroljubljivo 2:2 u sjajnoj utakmici. Za Spartance pogađali su Hadžić Nidal i Mršo Ajman dok je za Academicu sjajnu partiju pružio Teskerdžić Adem koji je zabio 2 pogotka.

Lider prvenstva Bambinosi slavili su protiv OFK Mladost Ilidža sa 2:0 a junak susreta bio je Uzunović Džan koji je zabio 2 pogotka.

Ljepoticu kola odigrali su S.A. Ilijaš i FK Novi Grad a sva 3 boda nose gosti iz Novog Grada. Za S.A. Ilijaš pogađali su Gradašćević Imran i Kahriman Džanan dok je za Novi Grad dva pogotka postigao Hodžić Ahmed te pobjedonosni pogodak Šahinagić Tarik.

Podijeli članak:

Posljednje dodano

Pročitajte još

Izaberi kategoriju

Prijavite se na naš newsletter

Pridružite se našoj ekskluzivnoj newsletter listi i budite u tijeku svih sportskih događaja omladinskog i dječjeg uzrasta.

Prijavom se slažem da se moji podaci obrađuju u skladu sa uvjetima korištenja portala.